Delegacija Općine Visoko posjetila Centar za upravljanje komunalnim otpadom u Konjicu

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Delegacija Općine Visoko, koju su činili načelnica Amra Babić, pomoćnica načelnice Nidžara Hadžiomerović, šef Odsjeka za stambeno- komunalne poslove Emir Bukurević. predsjednica i potpredsjednica Općinskog vijeća Visoko, Mirela Mateša Bukva i Aida Zerdo, vijećnici Općinskog vijeća, predstavnici mjesnih zajednica, te članovi Nadzornog odbora i direktor JKP “Visoko”, danas su posjetili Centar za upravljanje komunalnim otpadom u Konjicu.

Cilj posjete je bio da se delegacija Općine Visoko direktno na terenu upozna sa savremenim, ekološkim načinom obrade otpada, procedurama koje se odnose na pribavljanje sredstava za izgradnju istog, zatim dobiju odgovore na pitanja vezana za izgradnju, tehnologiju obrade otpada koja se primjenjuje, te budući rad i održavanje.

opcina_konjic_all

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.