Direktoru TC Kakanj priznanje Najmenadžer

Na tradicionalnom, 26. po redu, izboru najuspješnijih menadžera i kompanija jugoistočne i srednje Evrope u 2012. godini, direktor Tvornice cementa Kakanj i generalni direktor Heidelberg Cementa za BiH i Hrvatsku, Branimir Muidža, dobio je priznanje „Najmenadžer decenije“.

Ova nagrada dodjeljuje se ljudima koji su više godina zaredom osvajali prestižna priznanja ‘Najmenadžer godine’ i tako dokazali da su, istinski, zaslužili priznanje.

Svečana ceremonija je održana 5.7. u sarajevskom Hotelu “Holiday Inn”, uz prisustvo brojnih menadžera iz zemalja Evrope i većeg broja privrednih, političkih i javnih ličnosti iz BiH i regiona.

– Ovo je, prije svega, veliko priznanje za Tvornicu cementa Kakanj i svakako dodatni motiv i izazov za dalji rad. Velika mi je čast i privilegija biti u društvu najvećih kao što su prošlogodišnji laureat, dr.Ivo Josipović, predsjednik Republike Hrvatske, te ovogodišnji dobitnici priznanja gosp. Filip Vujanović, predsjednik Crne Gore, gospodin Toni Meggle, vlasnik kompanije Meggle, i Šarik Tara, vlasnik kompanije ENKA – rekao je Branimir Muidža.

Priznanje “Ličnost godine regiona” dobio je predsjednik Republike Crne Gore Filip Vujanović.

(VisokoIN/BM)

Vezani članci

Vlada KS: Ništa od povećanja cijena električne energije privrednicima

Visokoin.com

Svetlana Cenić Dodikove poteze nazvala pravim imenom: To je, gospodo, državni udar, za to se podižu krivične prijave!

Visokoin.com

Procurio snimak sa sastanka Mehmedagića i Tadić, oglasili se iz OSA-e

VISOKOIN.COM

Slanjem policije na radnike se ne rješava problem Binasa

Visokoin.com

Okršaj Čampare i Izetbegovića: Siđi sa Poljina i porazgovaraj s iskrenim ljudima; Tvoje političko varanje, laganje i potvaranje, ne šteti samo tebi nego i cijeloj državi

Visokoin.com

Duraković: Tražio se podoban, sami smo krivi što smo pristali na Dodikove uslove

Visokoin.com