Drama na Rabu: Ubio psihijatra pa se raznio bombom

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

U pucnjavi koja se dogodila u nedjelju oko 9,30 sati u mjestu Barbatu na otoku Rabu ubijen je muškarac, a počinitelj, koji je pucao i prema policajcima kad su stigli, zatvorio se u stan i policija je s njim njim pregovarala, saopćeno je iz MUP-a. Oko 19:45 sati, javlja HRT, muškarac se raznio bombom.

Danas oko 9,35 sati policija je primila dojavu o galami i pucnjavi u mjestu Barbat na otoku Rabu.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici zatekli su počinitelja u čijoj blizini na tlu je nepomično ležala muška osoba.

Po dolasku policijskih službenika počinitelj (1969.) je opalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru te je mjesto događaja osigurano i pozvana je Specijalna jedinica policije iz Rijeke.

Nakon dolaska pripadnika Specijalne policije tijelo žrtve (1966.) izvučeno je i preneseno do kola hitne pomoći gdje je utvrđena smrt.

Supruga žrtve (1963.) koja je napustila mjesto događaja prije dolaska policije je pronađena i na sigurnom.

Ubijeni ljekar je Siniša Rakić, voditelj Odjela za akutna i krizna stanja u Psihijatrijskoj bolnici na Rabu. Kako je ranije javio RTL, dr. Rakića ubio je Srđan Smojver. Ubijeni ljekar ga je navodno prijavio zbog čega Srđan nikako nije mogao pronaći posao.

Više vijesti