Država zapošljava, nude plaće do 1.200 KM

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Agencija za državnu službu Bosne i Hercegovine, u ime Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine, raspisala je javni oglas za popunjavanje radnih mjesta državnih službenika u Agenciji za statistiku Bosne i Hercegovine.

Poziv se odnosi na četiri radna mjesta, a to su viši stručni saradnik za lektorisanje, viši stručni saradnik za statistiku obrazovanja, zdravstva, kulture i kriminaliteta, viši stručni saradnik za industriju i stručni saradnik za pripremu i štampu.

Predviđene su plaće do 1.200 KM, a mjesto rada je Sarajevo, saopćeno je iz Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine. Javni poziv je otvoren do trećeg maja 2018. godine.

O posebnim uvjetima, plaći i opisu poslova i zadataka više pročitajte na stranici Agencije za državnu službu Bosne i Hercegovine.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.