Džejla radi kampanju za njemački brend “Ana Helen”

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Džejla Glavović-Očuz, jedna od najuspješnijih bh. manekenki, uskoro će raditi reviju i katalog za njemački modni brend “Ana Helen”, za koji kreira Ana Graupner.

– Drago mi je što ću nastaviti saradnju s brendom “Ana Helen”. U Beču sam radila reviju za njih, a nove kreacije nosit ću u još nekoliko gradova. Za ovaj njemački brend uradit ću i katalog u jednoj od evropskih metropola. Svi ovi angažmani ugvoreni su preko moje matične agencije “Major Models” iz Milana – kaže Džejla Glavović-Očuz.

Uz modne angažmane, naša ljepotica veoma je aktivna u svojoj skauting agenciji. Nakon Moni Petković, Sarah Čerkez i Amile Kamenjaš, pomaže i mladoj Aidi Kešo da izgradi inozemnu karijeru.

– Drago mi je što sam pomogla još jednoj mladoj i lijepoj djevojci iz BiH. Ona je potpisala ugovor s agencijom “Women Management”. Više sam nego zadovoljna i radom moje škole manekena. Moji mali manekeni bili su angažirani u velikom “Loreal Showu”, a učestvovat će i na humanitarnoj reviji za djecu oboljelu od raka, na kojoj će učestvovati “Bellissima”, “Carmen Line” i “Alma Ras”, čije sam zaštitno lice u posljednjoj kampanji – kaže Džejla.

(VisokoIN)TOP VIJESTI

Više vijesti