Džeko odao počast Ljutim Krajišnicima: Dok smo živi, vi ćete biti u našim srcima

Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko na svom Facebook profilu odao je počast trojici navijača reprezentacije koji su smrtno stradali pri povratku iz Kaunasa gdje je naša reprezentacija prije četiri godine izborila plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Noć koja će ostati upisana zlatnim slovima u historiji reprezentacije pamtit će se po velikoj tragediji jer su na povratku u Bosnu i Hercegovinu trojica navijača, a ujedno i pristalice navijačke grupe Ljuti Krajišnici stradali u saobraćajnoj nesreći u Poljskoj.

Informacija da su Hasib Mahmić, Vildan Pehlić i Almir Kasumović dan nakon velike pobjede stradali u Poljskoj bez riječi je ostavila kompletnu Bosnu i Hercegovinu, a sadašnji kapiten reprezentacije Edin Džeko odao im je počast na svom Facebook profilu.

“Hasiba, Vildana i Almira, naše Ljute Krajišnike, nikada nećemo zaboraviti i dok mi živimo i vi ćete živjeti na našim usnama i u našim srcima”, napisao je Edin Džeko na svom Facebook profilu, te uz ovu poruku priložio je jednu fotografiju.