Edin Ohran predsjednik OO DF Visoko

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Demokratska fronta Visoko obavještava sve građane, članove i simpatizere DF-a sa područja općine Visoko, da su na demokratskim izborima održanim 27.10.2013. izabrani predsjednik i članovi Općinske organizacije DF BH Visoko.

Općinske organizacije DF BH Zenica, Breza, Kakanj, Maglaj, Olovo, Vareš, Visoko, Zavidovići su ispunile statutarne uslove za provođenje izbora. Velikim odzivom članova DF BH ZDK u nedjelju 27. 10. 2013.g. su izabrani predsjednici i članovi navedenih Općinskih organizacija DF BH sa područja Zeničko-dobojskog kantona.

df_edin_ohran1
OO DF Visoko:

Predsjednik: Edin Ohran

Članovi:
Rusmir Bećar
Ishak Vehab
Harun Bešlagić
Amina Rizvanović
Faris Hasagić
Lejla Imamović
Lejla Efendira
Selma Nahić

Demokratska fronta Visoko se zahvaljuje svim glasačima na ukazanom povjerenju, kao i licima koja su se kandidovala, koji su na taj način izrazili želju i spremnost da se uključe u rad DF BH, ali i za stvaranje bolje budućnosti za općinu Visoko i Bosnu i Hercegovinu .

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.