Efikasni trikovi za bujne i čvrste grudi

Bujne i njegovane grudi su san svake žene, ali one nisu imune na starenje i zato su ovi trikovi zlata vrijedni.

Bore i starenje ne pogađaju samo kožu lica i vrata, već na njih nisu imune ni grudi. Zbog toga je jako važno da na vrijeme obratite pažnju i ovaj seksi dio tijela dobro njegujte.

Koža u predjelu vrata i dekoltea je jako osjetljiva, ali postoji nekoliko trikova uz pomoć kojih možete da zadržite njihovu jedrinu i prkosite starenju.

Odgovarajući grudnjaci su najbolja podrška i jako su važni u borbi protiv starenja. Ukoliko grudi nemaju dobru podršku onda se koža opušta, puca, stvaraju se strije i bore, kao i višak kože. Zbog toga je jako važno da imate kvalitetan i udoban grudnjak koji ćete nositi tokom dana, a ne zaboravite ni pravilnu podršku tokom spavanja.

Pored grudnjaka jako je važno da obratite pažnju i na kozmetičke proizvode koje koristite, kao i namirnice koje konzumirate.

Potrudite se da kreme koje koristite za njegu grudi sadrže retinol A koji stimuliše proizvodnju kolagena i ima antiejdž efekat. U kombinacji sa aloja verom, koja pomaže koži da bude zategnuta, vaše grudi će biti čvršće i koža zategnutija. Takođe, kofein, ceramidi i masne kiseline čine dekolte i grudi nježnim i hidriranim.

Ishranu obogatite vitaminom E koga majviše ima u avokadu, suncokretu, bademima i lješnicima, maslinovom ulju, kikirikiju, brokoliju, bundevi i u zelenoj salati.

Što se tiče fizičke aktivnosti, jedna od efikasnih vježbi za uvećanje obima grudi su sklekovi koje trebate da radite u tri serije po 15-20 ponavljanja.

Prvo vrijeme, dok mišići ne ojačaju, radite ovu vježbu na koljenima, u umjerenom tempu.

Druga efikasna vježba za uvećanje grudi u kućnim uslovima je vježba sklekova uz zid. Izvodi se lako i jednostavno. Stavite ruke na zid i radite sklekove. Radi se tri serije po deset ponavljanja. Vježbe se rade sporo, čak i veoma sporo.