ERDOGAN USRED KAMPANJE: Ako tko dirne Bošnjake imat će protiv sebe sto milijuna Turaka!

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Turska ili Osmansko carstvo su svoju braću Bošnjake u davnoj prošlosti predali neprijatelju bez ikakve zaštite od Austorugarske.

To sebi nikad nismo i nećemo moći oprostiti , ali onda je ponovo zlo došlo po Bošnjake i opet smo na tom ispitu pali, nismo uspjeli da ih zaštitimo!

Sad se kunem velikim Allahom da kad bi iko na bilo kakav način dirnuo Bošnjake imao bi protiv sebe sto milijuna Turaka!!!

Zato se nemojte čudit kad turski ratni brod uplovi u Neum jer to je naš znak i podrška suverenitetu BiH!

Ako je Erdoganova izjava autentična, Vijeće ministara moralo bi poslati hitnu prosvjednu notu turskoj diplomaciji i samom Erdoganu da pojansi svoju izjavu i ispriča se ukoliko stoji iza nje budući da se premijer Turske za potrebe izborne kampanje u Turskoj stao mješati u unutarnja pitanja i odnose konstitutivnih naroda u BIH potpaljujući ionako ne sjajnu atmosferu u sporom putu pristupana BIH ka EU.

S obzirom da su mnogi sarajevski intelektualci napali dobronamjernu posjetu premijera Milanovića u vrijeme smirivanja nereda u Mostaru, kada nije došao s podignutim prstom, ratnim brodovima i prijetnjama svima koji dirnu u Hrvate, bio bi red da intelektualne elite metropole ospu kudikamo većom paljbom na ovakvu skandaoznu Erdoganovu izjavu.

Inače Turaka je oko 78 milijuna. Trećina od tog su djeca. Polovica žene. Pa Erdoganova matematika nije najjasnija osim ako žene ne misliti slati u BIH. A ako već planira slati Turkinje u BIH, puno bolji način da pomogne BiH jeste da umjesto ratnih brodova u Neum kao i u ostatak BIH pošalje turske turiste , i neku mudriju predizbornu poruku.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.