Erogene zone 9. novembra u ‘Cinemasu’

Svirke grupe ‘Erogene zone’ prava su rijetkost posljednjih godina. Ipak, publiku ponekada podsjete da postoje pa će tako 9. novembra nakon duže pauze nastupiti u sarajevskom klubu ‘Cinemas’.

‘Godinama se držimo toga da trebamo snimiti novi album i da onda možemo imati razlog da stanemo pred publiku. Članove benda život je odveo nekim drugim putevima tako da je i to problem. Zapravo, da bismo se okupili, moramo disati istim plućima. Nadam se da će koncert u Cinemasu biti posjećen i da ćemo se svi dobro zabaviti’, govori Almas Smajlović, frontmen benda.

Inače, s Nedžadom Merdanovićem, članom grupe ‘Konvoj’, Smajlović čini duo ‘Cover Dose’ te će njihova saradnja uskoro iznjedriti novi nosač zvuka.

‘Možda sam po pitanju Erogenih zona malo lijen, ali muzika koju stvaram s Nećkom, vrlo je zanimljiva i dosta sam se posvetio tome. Nas dvojica sviramo na akustičnim gitarama i to zvuči veoma zanimljivo. Do kraja godine trebali bismo objaviti CD, a onda planiramo i promotivne koncerte’, dodaje Smajlović.

(VisokoIN)

Vezani članci

“Otrov”: Jelena Rozga snimila novi spot na auto otpadu

VISOKOIN.COM

FANTOM SLOBODE

VISOKOIN.COM

Sergej Ćetković otvara Sarajevo Music Stage

VISOKOIN.COM

Alice Cooper: Rock je seksualna, plemenska stvar

VISOKOIN.COM

SFF koncerti: Majke, Zoster, Letu štuke, Let 3, Skroz, TBF…

VISOKOIN.COM

U novom spotu Armina Muzaferije: Antonija Šola kao Hurem

VISOKOIN.COM

Unesite komentar