Evo kako bi trebao izgledati novi Google Pixel XL

Vrijeme službenog predstavljanja druge generacije Googleovih Pixel smarfona se približava, pa je tako u međumrežju sve više informacija vezanih uz njih. Danas nam tako stiže render, koji pokazuje kako bi jedan od novih Pixela trebao izgledati, a temeljen je na informacijama dobivenih od nekoliko pouzdanih izvora, prenosi Android Police.

Prema ovome, Pixel 2 bi mogao doći s manjim rubom oko zaslona, što je bila najveća mana prethodnika. Ovo, međutim, vrijedi samo za veći Pixel, koji bi navodno trebao imati 6-inčni zaslon u 2:1 omjeru, dok bi manji model zadržao klasični 5-inčni zaslon, kao i debeli okvir oko njega.

Kao proizvođač novih Pixela spominje LG, a od hardvera Snapdragon 835, 4 GB RAM-a i 64, odnosno 128 GB interne memorije. Zanimljivo je da neke glasine sugeriraju da će novi Pixel imati senzor stiskanja kao HTC U11 iako neće biti proizveden od strane HTC-a.

Google inače svoje uređaje prodaje izravno putem vlastite web trgovine, no ne i u Hrvatskoj, tako da ćemo i ovogodišnje Pixele vjerojatno moći kupovati tek od posrednika.

Vezani članci

SAD ukinuo sankcije kineskoj kompaniji Xiaomi

VISOKOIN.COM

Ako do 15. maja ne prihvatite nova pravila WhatsApp vas briše

VISOKOIN.COM

NASA odgodila prvi let mini helikopterom na Marsu

VISOKOIN.COM

Apple mijenja Siri, kako će sada zvučati?

VISOKOIN.COM

Bitcoin ruši rekorde, prešao je vrijednost od 60.000 dolara

VISOKOIN.COM

Rover NASA se prvi put kretao po površini Marsa

VISOKOIN.COM