Evo kolika su primanjima poslanika u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona!

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Centri civilnih incijativa (CCI) kroz izvještaje o monitoringu rada zakonodavne i izvršne vlasti u Bosni iHercegovini, te pokazatelje i preporuke date u istim, nastoje potaknuti institucije i izabrane predstavnike da u obavljanju svoje dužnosti, u okviru prava i u skladu sa mandatom, kontinuirano reformski djeluju u pravcu pronalaska rješenja za izlazak iz postojećeg stanja, kroz uvođenje antirecesijskih mjera, smanjenje javne potrošnje, pokretanje javnih investicija, čuvanje stabilnosti domaće ekonomije, suzbijanje rada na crno, poboljšanje položaja socijalnog statusa stanovništva, kako bi se barem djelimično ublažile posljedica ekonomske krize za građane Bosne i Hercegovine.

U posljednjem izvještaju prikazani su podaci o poslanicima. U podacima su navedeni: broj izostanaka sa sjednica, neto primanja, broj osvojenih glasova na Opštim izborima u 2010 godini te broj pokrenutih inicijativa/pitanja/amandmana.

zdk_primanja1

zdk_primanja2

zdk_primanja3

zdk_primanja4

zdk_primanja5

zdk_primanja6

zdk_primanja7

zdk_primanja8

zdk_primanja9

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.