Evo šta se krije iza seksa za jednu noć

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Prije nego što se u njega upustite, budite sigurni da je seks za jednu noć baš ono što želite… Usputni seks ne mora inicijalno da bude neka velika stvar, ali jeste li sigurni da ćete se moći da se nosite s emocijama nakon što bude učinjeno?

Vaša i njegova perspektiva.

Muškarci i žene imaju drugačije emocije. Daleko manji broj žena nego muškaraca zapravo može da ima usputni seks bez emocija. Za one koje to ne mogu, uvijek postoji opasnost da ostanu emotivno slomljene. Prije nego što se prepustite trenutku dobro razmislite možete li to da podnesete bez posljedica, jednako kao i on.

Bivši u mislima, novi u krevetu.

Često je usputni seks odraz prošlih bolnih veza i raskida, stoga ne želite da budete ranjive kao u dugoj vezi. Vjerovatno još uvijek gajite osjećanja prema svom bivšem i nastojite da ih se riješite mijenjanjem više partnera. Razmislite kada i kako ćete koristiti usputni seks kako biste popunili prazninu. Takođe, znamo da vjerovatno uplašeno bježite da ne biste bili ponovno povređeni. Pametno je da rasčistite sve vezano za prošlost kako biste mogli slobodno da potražite zabavu.

Poruka koju (ne) želite da pošaljete.

Ako vas frajer privlači, ostvarili ste odličnu komunikaciju, onda on može da vidi koliko daleko može da ode. Ako se seks dogodi prerano, on će da se pita jeste li i s drugim frajerima odmah završili u krevetu kao i s njim. Zapravo, što pre “popustite”, manje će frajera planirati ozbiljnu budućnost s vama.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.