Forum mladih OO SDP BiH Visoko: Čestitka Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Povodom 1. marta Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, svim graðanima slobodne, nezavisne i demokratske Bosne i Hercegovine upuæujemo najiskrenije èestitke u ime èlanova i rukovodstva Foruma mladih OOSDP BiH Visoko.

Prije taèno 20. godina graðani Bosne i Hercegovine su izabrali nezavisnost na referendumu, i udarili temelje za izgradnju nezavisne, slobodne i demokratske Bosne i Hercegovine kao zemlje svih njenih graðana, bez obzira na njihovu vjersku ili nacionalnu pripadnost.

I umjesto napretka u razvoju zatekla su nas ratna razaranja, èije se posljedice osjeæaju i danas. Meðutim uz jaku volju i želju, svi zajedno možemo stvoriti napredak zemlje i krenuti putem evropskih integracija.

Sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

(VisokoIN.com)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.