da block

Forum žena SBBBiH Visoko: Radionica „Korištenje novih tehnologija kao alat prezentacije i animiranja javnosti”

da block

Na inicijativu Foruma žena SBB Visoko a u saradnji sa Fondacijom Heinrich Böll i Udruženjem INFOHOUSE, aktivistkinje Fondacije CURE bit će održana radionica „Korištenje novih tehnologija kao alat prezentacije i animiranja javnosti”

Radionica će biti održana 13.05.2013 (ponedeljak). sa početkom u 18:00 sati u prostorijama Galerije „LIKUM 76” u Visokom.Na radionici će se govoriti o novim tehnologijama, novim medijima i o internet prostoru koji može poslužiti kao odličan alat u promovisanju aktivnosti.

Radionica je namijenjena svim ženama i djevojkama koje žele saznati više o načinima animiranja javnosti putem novih tehnologija koje omogućavaju široki spektar djelovanja i komunikacije sa javnošću i o važnosti akcija koje su izgrađene na platformi novih medija.

Prezentatorice i voditeljice radionice će biti Vedrana Frašto i Jadranka Miličević.

Cilj radionice je da se učesnice informišu o važnosti novih tehnoligija, te kroz pozitivne društvene primjere uvidimo način na koji učesnice mogu djelovati kako bi promovisale svoje ideje. Pozivamo sve zainteresovane djevojke i žene da nam se pridruže i uvećaju svoje znanje o novim tehnologijama i njihovom značaju na ovoj edukativnoj radionici.