Fotografije gole Severine kruže internetom!? (FOTO 18+)

Na internetu su se jučer pojavile eksplicitne fotografije na kojima navodno Severina (46) pozira gola. Vijest, a i fotografije, prenijeli su svi srpski mediji, sve se munjevito proširilo, pa su fotografije odmah postale vruća tema i u cijelom regionu te su ih mnogi počeli dijeliti na društvenim mrežama.

Oni koji su vidjeli fotografije pisali su na društvenim mrežama kako je njihova autentičnost neupitna, odnosno da je žena koja se, u potpunosti bez odjeće, na ‘selfijima’ namješta u krevetu u vrlo provokativnim i eksplicitnim pozama, uistinu Severina. Neki su ostavili mogućnost kako je riječ o fotomontaži, odnosno nagađaju kako je riječ o namještaljci u kojoj neko sličan Severini pozira kako bi ocrnio pjevačicu i naštetio njenom ugledu.

U svakom slučaju, postavlja se pitanje ko je te fotografije pustio u javnost. Ukoliko su autentične i zaista je riječ o njezinim selfiejima, odnosno pjevačica ih je snimila sama na svom mobitelu, nekoliko je mogućnosti. Jedna je da su joj fotografije ostale na nekom starom mobitelu kojeg se ona riješila, a neko drugi ga se dokopao i onda ih podlo iskoristio bez njezinog pristanka. Druga je da je netko hakirao njezin postojeći mobitel ili računar i ukrao joj fotografije iz njezinih foldera ili baza fotografija.

U oba ta slučaja bila bi riječ o kaznenom djelu, čime bi se trebala pozabaviti policija.

Prije 14 godina na sličan način u javnosti se pojavila i eksplicitna snimka Severine na jahti koja je podigla mnogo prašine.

Iz Severininog tima zasad nisu komentirali sporne fotografije niti potvrdili ili demantirali njihovu autentičnost.

Fotografije na kojima je navodno Severina možete pogledati na ovom LINKU (Sadržaj nije za mlađe od 18 godina)