da block

Fotografije silovane i zlostavljane djece na Facebooku!

da block

WND.com objavio je uznemirujuće izvješće o količini dječje pornografije koju pedofili dijele na društvenoj mreži Facebook.

Fotografije djece, uključujući i jako malu djecu otkrila je novinarka WND-a Chelsea Schilling. Ona je snimila “screenshot” korisnika Facebooka koji se nazvao “Kidsex Young” na kojem je vidljivo kojom je brzinom “sakupio” mnoštvo prijatelja s kojima je dijelio grafički sadržaj.

Na stranici tog korisnika postavljena je jedna poruku koja je glasila “ima tko za razmjenu videa”, zatim video na kojem goli muškarac miluje maleno dijete. Neke fotografije prikazuju djecu prisiljenu na seks od strane pedofila.

Ovaj je profil prijavljen FBI-u koji je pokrenuo daljnju istragu.

Ovo nije prvi put da je ovavo što otkriveno na Facebooku, a osim korisnika koji se skriva pod imenom “Kidsex Young”, ova je novinarka otkrila i još nekoliko sličnih profila: ‘Preteen Lesbians’, ‘10-17 Teen Bisexual’, ‘PTHC’, ‘12 to 13 Boy Sex’, ‘Young Gay Pics and Movie Trade’, ‘Gangbanging’, ‘Teen Sex’, ‘Love Little Kids’, ‘Incest Forever’, ‘Menfor Babygirls’, ‘Sex Little Girls and Nude Teens’. Srećom, nakon prijave FBI-u ovi profili se ne mogu otvoriti.

(VisokoIN)