Frankie Muniz iz serije “Malcolm in the Middle” se ne sjeća da je snimao seriju

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Frankie Muniz je glumac koji je prepoznatljiv po glavnoj ulozi u seriji “Malcolm in the Middle” koja je emitirana od 2000. do 2006. godine. Međutim, glumac je od snimanja serije pretrpio dva moždana udara i ne sjeća se da je ikada glumio lik Malcolma.

Frankie Muniz je 2005. godine potpisao dvogodišnji ugovor sa Jensen Motorsportom kao vozač u utrkama. Uspješno se bavio ovom karijerom unakrsno s glumom, ali ubrzo je počeo doživljavati ozbiljne probleme sa zdravljem.

Zbog problema je stavio utrke na čekanje, a 2009. je doživio nesreću u kojoj je slomio kičmu i imao dosta povreda na rebrima i rukama. Godine 2012. je pretrpio manji moždani udar, a skoro godinu kasnije i drugi.

“Mislim da razgovaramo o mojim povredama svaki dan, jer imam tijelo starca. Imam 31 godinu, a moje tijelo izgleda i zvuči kao da imam 71”, rekao je glumac.

On je također otvoreno govorio o posljedicama koje su ostavile ove povrede.

“Zbog svega toga se ne sjećam da sam ikad glumio Malcolma. Nekad mi bude krivo zbog toga i kad pogledam seriju imam osjećaj kao da je nisam ja snimao. Imam osjećaj da bih se trebao sjećati dosta toga, ali se ne sjećam ničega”, rekao je.

Njegova djevojka Paige piše dnevnik kako bi ga podsjetila na neke stvari ukoliko mu sjećanje potpuno zakaže.

Više vijesti