Funkcioneri Nezavisnog bloka prešli u Demokratsku frontu

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Funkcioneri Nezavisnosg bloka HNK: predsjednik KO Adis Šehić, predsjednik GO Mostar Branković Slađan, predsjednica žena KO HNK Selma Husić, član etičkog odbora Nezavisnog bloka Vahida Crnalić, predsjednica KO mladih Tatjana Šehić sa predsjednicima OO Konjic, OO Čapljina, OO Jablanica i OO Prozor-Rama kao i članovima KO i GO i OO priključili su se dana 24.04.2019. godine Demokratskoj fronti HNK.

Predsjednik Kantonalnog odbora Demokratske fronte Hercegovačko-neretvanskog kantona, Branimir Jukić zahvalio se kolegama iz Nezavisnog bloka što su prepoznali prave vrijednosti i koncept države za koji se Demokratska fronta bori. Drago mu je što će i oni biti dio tima koji sudjeluje na projektu koji će, sasvim sigurno je, biti uspješan.

Ahmed Džubur, poslanik u Parlamentu Federacije BiH istakao je da su svi izuzetno zadovoljni pristupanjem značajnog broja bivših članova Nezavisnog bloka Demokratskoj fronti.

„Uvjereni smo da ćemo zajedničkim snagama uspjeti Bosnu i Hercegovinu učiniti boljom i prosperitetnijom zemljom za sve njene građan. Učiniti ćemo sve da opravdamo njihovo povjerenje koje smatramo izuzetnom čašću i obavezom“, poručio je Džubur.

Više vijesti