-3.5 C
Visoko
24. Januara 2022.

Gile: Pola nagrade sam dao najboljem drugu!

Pobjedniku ove sezone “Zvezda Granda” Amaru Jašarspahiću, koga publika zna kao Gileta, nakon samo dva dana od proglašenja, dodjeljene su obećane nagrade – novčana od 300 hiljada dinara, koju je, kako kaže, podjelio sa najboljim drugom i potpuno opremljena garsonjera na Vidikovcu od trideset kvadrata, u koju planira da se useli već večeras.

Amaru je ključeve od novog doma uručila Vesna Milanović, portparol “Granda”, a sam Amar i dalje ne vjeruje šta mu se desilo preko noći.

– Osećaj je neopisiv… bum! Iskreno vam kažem da nism očekivao. Još uvijek nisam shvatio šta se dešava, odjednom stan i 300 hiljada dinara i album, još sam pod utiskom – sa oduševljenjem je rekao Gile za Telegraf.

Budući da brojni mediji pišu kako Amar nije imao konkurenciju i da je njegova pobjeda bila izvjesna, on, s druge strane, tvrdi da nije bilo baš tako i navodi da su mu glavna konkurencija bili Miloš Brkić i Aleksandra Prijović, i ovom prilikom odgovara na spekulacije da su njih dvoje u vezi.

– Iskren da budem, Aleksandra i ja smo najbolji prijatelji, ali se iz prijateljstva se velika ljubav stvara – rekao je Gile i dodao da će je pozvati na useljenje, ali i da sebe vidi sa njom i za pet godina.

Kako sam kaže, ženidba dolazi u obzir, ali tek u nekoj budućnosti, dok za sada pored sebe želi iskrenu djevojku koja neće biti sa njim zbog njegovog uspjeha.

Pjevač ističe da se osjeća kao zvijezda, ali i da nije zaboravio svoje prave prijatelje.

– Što se tiče nagrade, pola sam dao najboljem drugu jer on sada nigdje ne radi, tu je za mene uvijek, i pošto ja nemam položeno, on me svuda vozi – iskren je bio Jašarspahić i dodao da je od nagrade kupio i mobilni telefon jer je izgubio tačno 47 komada do sad.

Od pjevača na našoj estradnoj sceni Amar izdvaja Sašu Matića kao uzora, dok bi duet volio da snimi sa “Zvezdom Granda” Milošem Brkićem.

– Od poznatih pjevača, želio bih da sarađujem sa Acom Lukasom zato što je tip, jednostavno, sila – kaže mladi pjevač.

Pobjedu je doživio kao veliku stvar u životu, i dok se kod njega u Kaknju uveliko slavi, Gile kaže da već večeras planira da se useli u svoj novi dom i napravi žurku useljenja svoje prijatelje i kolege sa kojima se takmičio prethodnih devet mjeseci.

(VisokoIN)

Vezani članci

Više od 5000 ljudi dočekalo Gileta u Kaknju!

VISOKOIN.COM

Unesite komentar