Google Gmailu dodao nove moćne funkcije

Ako ste ikad sanjarili da ćete u Googleovoj aplikaciji za web mail jednog dana moći koristiti vanjske aplikacije poput Trelloa ili Asane, vaši snovi su se upravo obistinili, piše tportal.hr.

Google je upravo u pogon pustio dodatke za Gmail, što znači da u porukama možete raditi kartice za Trello, složiti račun u tren oka ili kreirati zadatke u Wrikeu bez otvaranja zasebne kartice u pregledniku.

Najnovija funkcija savršeno funkcionira u stolnoj i mobilnoj verziji Gmaila i G Suitea, što znači da ne morate instalirati ništa – samo otiđite do Gmaila u pregledniku, kliknite na zupčanik i nakon toga na ‘Get add-ons’. Nakon što ste izabrali one koji vam se sviđaju, oni će se automatski aktivirati na svim vašim uređajima.

Na trenutnom su nam izboru hrpe aplikacija za produktivnost, a najpopularnije su definitivno Trello i Asana. Ostatak appova puca na trgovce, prodaju i menadžere za odnose s javnošću ili kupcima. Neki dodaci poput Quickbooksa za izradu računa nisu dostupni za svakog (Google je to naveo u novom blogu).

Svi ovi noviteti Gmail čine puno učinkovitijim alatom – posebno za ljude koji tokom rada moraju koristiti hrpu različitih appova. Uzmemo li obzir da ogroman broj ljudi iz dana u dan koristi Gmail, ne bi nas iznenadilo da se kolekcija dostupnih aplikacija uskoro poveća.

Vezani članci

SAD ukinuo sankcije kineskoj kompaniji Xiaomi

VISOKOIN.COM

Ako do 15. maja ne prihvatite nova pravila WhatsApp vas briše

VISOKOIN.COM

NASA odgodila prvi let mini helikopterom na Marsu

VISOKOIN.COM

Apple mijenja Siri, kako će sada zvučati?

VISOKOIN.COM

Bitcoin ruši rekorde, prešao je vrijednost od 60.000 dolara

VISOKOIN.COM

Rover NASA se prvi put kretao po površini Marsa

VISOKOIN.COM