da block

Grudi i stražnjica više nisu hit, žene sada žele uvećati jedan drugi dio tijela

da block

Devedesetih je apsolutni hit u plastičnoj hirurgiji bilo povećavanje grudi. Velike grudi bile su simbol ženstvenosti i ljepote, a posljednjih godina su ih velike stražnjice gurnule u drugi plan. Kako su velike i prćaste stražnjice postale moderne, tako je i potražnja za plastičnim intervencijama na tom dijelu tijela postala ogromna.

Ove godine hit nisu ni ogromne grudi ni stražnjice, pa ni usne, nego bokovi, a sve više plastičnih hirurga nudi operaciju povećavanja bokova.

Budući da su gospodarice društvenih mreža (ponajviše sestre Kardashian-Jenner) isfurale ovaj trend, nastala je pomama za ugradnjom masnog tkiva na bokove. Ovog ljeta nosit će se visoko rezani kupaći kostimi koji su idealni za pokazivanje “dekoltea na bokovima” kako se popularno sada naziva linija između pregiba noge i kukova.

Foued Hamza, plastični hirurg specijaliziran za povećavanje stražnjica, potvrdio je da postoji ogroman interes za ovu vrstu operacije, a cijene se kreću od 15 do 20 hiljada KM.

Ipak, operacija se ne izvodi umetanjem silikonskog implantanta u bokove, nego premještanjem masnog tkiva s područja trbuha na područje bokova.

View this post on Instagram

summer goals 😏 #tb

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

https://instagram.com/p/Bdv3pJAFVN6/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

guac is extra

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

¿Qué pasa?

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on