2.4 C
Visoko
21. Januara 2022.

Hapšenje u Bileći nakon pljačke u Nikšiću u kojoj je ubijen radnik obezbjeđenja

Policijski službenici Policijske stanice Bileća juče su lišili slobode osobu inicijala S.A. iz Bileće, zbog sumnje da je počinila krivično djelo “Razbojništvo” koje se dogodilo u srijedu u Nikšiću u Crnoj Gori, javlja Anadolu Agency (AA).

“Pripadnici Policijske uprave Trebinje postupajući po naredbi Okružnog suda u Trebinju, izvršili su pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi lice inicijala S. A. te tom prilikom pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnog djela ‘Razbojništvo’, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću, Republika Crna Gora”, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Kako je u srijedu saopšteno iz crnogorske policije više maskiranih napadača izvršilo je pljačku pošte u Nikšiću, prilikom koje je ubijen radnik obezbjeđenja LJ.M. Navedeno je da su maskirani i naoružani napadači su prilikom pljačke upucali radnika obezbjeđenja LJ.M. u grudi, nakon čega je transportovan u Klinički centar Crne Gore, gdje je i pored napora ljekara podlegao povredama. Iz policije je saopšteno da tragaju za četiri maskirana napadača.

Unesite komentar