HIFA Petrol otvorila novu benzinsku pumpu u Visokom

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

U četvrtak, 8. februara 2018. godine HIFA Petrol je otvorila novu benzinsku pumpu u Visokom, u naselju Muhašinovići.

U sastavu benzinske pumpe HIFA Petrol pored visokokvalitetnog goriva vrhunskih perfomansi, nalazi se brendirana trgovina „HP SHOP“, vlastita linija visokokvalitetnih motorna ulja HG Line, a uskoro će kupci moći koristiti i mjenjačnicu za razmjenu novca.

Tri godine zaredom, 2015, 2016 i 2017 Hifa Petrol d.o.o. je proglašena za najuspješniju naftnu kompaniju u kategoriji ‘100 Najvećih u BiH’ po izboru Poslovnih Novina. U 2017-oj godini Hifa Petrol kompanija je otvorila sedam novih maloprodajnih objekata, tako da je sa otvaranjem ovog objekta u Visokom ukupan broj pumpi 29 u preko 20 gradova širom BiH.

Naš cilj je ispuniti energetske potrebe društva, na način koji je ekonomski, društveno i ekološki održiv, sada i u budućnosti“ -˝navodi u svome obraćanju Pomoćnik direktora Ahmed Ahmetlić.

Radno vrijeme ove benzinske pumpe je od 06 do 23 sata. Otvorenjem ove poslovne jedinice direktno su obezbijeđena 4 radna mjesta, te kompanija Hifa Petrol trenutno upošljava 310 radnika.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.