Iftari za korisnike Javne kuhinje u Visokom

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Tokom mjeseca Ramazana osoblje Javne kuhinje u Visokom pokrenulo je humanitarnu akciju »Ramazan u Javnoj kuhinji«, tokom trajanja mjeseca Ramazana osoblje Javne kuhinje će pripremati iftare za korisnike »Javne kuhinje« Podršku realizaciji pripreme iftara u »Javnoj kuhinji« prvenstveno su dali:

Prevent Visoko, Suša commerc Visoko, Sprind d.d. Bios Visoko, kao i ostali privrednici i fizička lica, te im se ovim putem javno zahvaljujemo, a ujedno koristimo priliku da pozovemo i ostale privredne subjekte i fizička lica da podrže rad »Javne kuhinje« u Visokom.

Podsječamo da je »Javna kuhinja« u Visokom dosad pripremila i servirala oko 13500 (trinaest hiljada i pet stotina obroka) obroka, a svakodnevno imamo oko 100 korisnika.

Napominjemo da će Javna kuhinja u Visokom tokom mjeseca Ramazana hranu (iftare) za korisnike izdavati u vremenskom periodu od 19:00 – 20:00.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.