Incident na sahrani Dragana Nikolića: Đus došao pijan i vrijeđao učesnike povorke

Čuveni glumac Dragan Gaga Nikolić sahranjen je danas u 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju u Beogradu, a na vječni počinak ispratilo ga je preko 1.000 ljudi. Među njima našao se i reper Ivan Ivanović Đus u vidno alkoholisanom stanju i napravio incident zbog kog je policajac morao da reaguje, piše Kurir.

Naime, Đus očigledno ne zna sa sramotu pa se u ovakvom tužnom trenutku pojavio neprikladnu obučen pa čak i vikao ali i vrijeđao prisutne.

– Šta je moroni, došli ste ovdje da pozirate? Baš ste se lijepo namontirali da vas slikaju za novine – bez trunke sramote vikao je reper pa mu je prišao policajac i zamolio ga da snizi ton da ga ne bi morao privoditi.

Ljudi koji su se našli oko njega nisu mogli da vjeruju da čuju to što priča a nakon prijetnje od strane policajca, reper se smirio. Međutim, od flaše sa alkoholom se nije odvajao, a ako je suditi po onome što se moglo vidjeti, on je popio skoro litru žestine.

Da li se Đus slučajno našao na ovom mjestu ili je došao na sahranu slavnog glumca nije poznato, ali su njegovo ponašanje osudili svi prisutni.