Instruktor iz Visokog optužen da je kandidatkinju htio uhvatiti za grudi: “Vožnja je bila dobra, žuriš li?”

Općinski sud Visoko potvrdio je optužnicu protiv Visočanina Mustafe Karavdića (68), koja ga tereti da je, radeći kao instruktor vožnje, u vozilu za obuku pokušao uhvatiti za grudi kandidatkinju te da ju je ljubio, nakon čega je ona pobjegla iz automobila.

U optužnici, koju je podiglo Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona, ističe se da se to desilo 30. septembra prošle godine oko 18:40 sati na području Visokog, na poligonu za obuku vozača, nakon što je završio sa časom vožnje tokom kojeg je obučavao kandidatkinju.

Ugasila vozilo

– Ona je u vozilu za obuku sjedila na mjestu vozača. Kada je ugasila vozilo i skinula sigurnosni pojas, on je, s ciljem zadovoljavanja svog seksualnog nagona, stavio ruku na njenu desnu ruku koju je držala na natkoljenici svoje desne noge – navedeno je u optužnici.

Potom joj je, dodaje se, milovao ruku te joj rekao: „Vožnja je bila dobra, sve je u redu. Žuriš li?

– Kako mu je ona odgovorila da kasni već devet minuta, podigao je svoju ruku kojom je milovao njenu ruku te zagrlio kandidatkinju preko ramena, privukavši je sebi – naglašava se u optužnici.

Nakon toga je pokušao staviti ruku ispod njene majice i uhvatiti je za grudi.

– Zbog toga se ona odmaknula od njega prema vratima i lijevom rukom uhvatila za kvaku pokušavajući da otvori vrata i izađe – navedeno je u optužnici.

Povukao svoju ruku ispod njene majice
Međutim tada je on povukao svoju ruku ispod njene majice pa ponovo stavio preko njenog ramena i jače je privukao sebi te je poljubio u lijevi obraz blizu lijevog uha, a zatim na sredinu obraza pa treći put blizu njenih usana.

– Bio je svjestan da upotrebom sile čini bludne radnje nad njom, što je htio, usljed čega ga je ona, uplašena, snažno odgurnula od sebe, otvorila vrata i istrčala iz auta i tako spriječila da dovrši ono što je naumio – ističe se u optužnici.

(Avaz)

Vezani članci

Sud BiH odbio žalbu Tužilaštva: Alisa Ramić i ostali branit će se sa slobode

VISOKOIN.COM

Punica s Pelješkog mosta: Ja sam stvarno rekla da ću se baciti

Visokoin.com

Zašto je HDZ BiH prešutio Inzkovu zabranu veličanja ratnih zločinaca?

Visokoin.com

NADOMAK VELIKE POBJEDE ZA RADNIČKU KLASU Sanders: Doba kada milijarderi nisu plaćali poreze konačno će se okončati

Visokoin.com

NI BIJES PORODICE JE NIJE SPRIJEČILA Izraelka je dala bubreg malom Palestincu iz Gaze i tako mu spasila život

Visokoin.com

Pfizer: Treća doza vakcine ‘snažno’ djeluje protiv delta varijante

Visokoin.com