ISKORISTI PRILIKU: Prijavi se na obuku za vodiča na lokacijama Bosanske doline piramida

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” poziva sve zainteresovane, mlade i ambiciozne ljude da se prijave na obuku za sezonske vodiče na lokacijama Bosanske doline piramida u sezoni 2018.

Posao vodiča je vrlo dinamičan, nudi se prilika za upoznavanje i interakciju s gostima iz čitavog svijeta. Zarada i napojnice zavise od uloženog truda i vremena, a vodiči stiču znanje iz oblasti turizma te izuzetne vještine komunikacije i prezentacije koje će im biti od koristi bilo čime da se bave u budućnosti.

Vodička služba Fondacije važi za jedan od ozbiljnijih i profesionalnijih timova u regionu.

Uslovi za prijave:

– Napunjenih 19 godina života
– Odlično poznavanje najmanje jednog svjetskog jezika
– Sklonost ka timskom radu
– Poštovanje Pravila za vodiče
– Želja za radom i učenjem
– Otvoreni um, pozitivnost i osmijeh koji promoviše
– Zainteresiranost za drevnu historiju i istraživanja

Prednost imaju studenti i studentice iz Visokog i okoline.

Obuka će biti organizirana vikendima tokom februara, marta i aprila 2018. Finalni ispit je na terenu na jednom od stranih jezika. Sezona traje od maja do oktobra, a moguć je i rad samo tokom ljetnih mjeseci (juni-septembar). Svi vodiči su osigurani tokom sezonskog rada.

Ukoliko želite biti dio mladog, iskusnog i društvenog tima vodiča Fondacije prijave i CV slati na e-mail: ajdin@piramidasunca.ba.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.