Jala Brat, Buba Corelli i Rasta udružili snage na novoj pjesmi “Benga po snijegu”

Jala Brat, Buba Corelli i Rasta predstavili su svoju zajedničku pjesmu “Benga po snijegu”.

Muziku i tekst nove pjesme potpisuju Jala i Buba, dok je na aranžmanu radio mladi sarajevski producent RimDa. Za mix i mastering novog singla je zaslužan Đorđe Romandić KC Blaze.

Zanimljivo je istaći da se osim Jale i Bube u novoj pjesmi pojavljuje i Rasta, jedan od najpopularnijih srbijanskih pjevača, kompozitora i producenata koji se proslavio upotrebom tzv. autotunea, inače digitalnog modifikatora glasa koji je postao nezaobilazan u modernoj balkanskoj muzici.

Na režiji spota radila je ekipa iz producentske kuće Tropical LifeIsFun na čijem je čelu Ljuba Radojević. Osim trojice muzičara, u spotu se javlja i atraktivna Anja Perić i plesna ekipa Unja Green & Funky Fly.

Valja podsjetiti da YouTube kanal producentske kuće “Imperia”, koji je prvenstveno nastao kao zajednički projekt muzičkog tandema Jala Brat i Buba Corelli, trenutno ima više od milion pretplatnika i samim tim čini ovu dvojicu muzičara najslušanijim na ovom internetskom servisu u BiH.

Vezani članci

Maca Diskrecija odrasla u siromaštvu, a sad od filmova za odrasle kupila stan u Beogradu: Ima poslugu, troši 2.000 eura mjesečno…

Visokoin.com

Preminula Marina Tucaković

Visokoin.com

Danis Tanović objavio da ima koronu: ‘Iako sam dva puta vakcinisan, dobio sam Covid i osjećam se loše…’

VISOKOIN.COM

Mladalački dani Čolu vezuju za ovu svjetsku pjevačicu

Visokoin.com

Megan Fox u prozirnoj haljini privukla pažnju javnosti na dodjeli nagrada MTV-a

Visokoin.com

Večeras na Federalnoj televiziji nova serija ‘Stručni štab’. Autori su iz ekipe portala Šatro.info

Visokoin.com