JASMIN DLAKIĆ kandidat za načelnika ispred A-SDA

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

U prostorijama stranke A-SDA Općinski Odbor Visoko danas je upriličina press konferencija na kojoj su predstavljeni kandidati stranke za mjesto načelnika Općine Visoko, nosioca liste za Vijeće. Novinarima se obratio i predsjednik OO stranke gospodin Arif Hasić, nakon njega se obratio nosioc liste za Vijeće, Nermin Sudžuka koji je istakao da se nije do sada bavio politikom, te da ga je trenutna situacija natjerala da uđe u stranku.

Kandidat za načelnika ispred stranke A-SDA gospodin Jasmin Dlakić se obratio riječima:

“Prihvatio sam kandidaturu za općinskog načelnika iz razloga što građani sa svim priverdnim,sportski i drugim subjektima zaslužuju jedan bolji tretman i svi zajedno zaslužujemo jedno bolje Visoko, bolji život svih građana koji sada nije na zavidnom nivou. Mogu da garantiram da ukoliko mi budemo izabrani da obnašamo izvršne i zakonodavne vlasti da ćemo to raditi na jedan transparentan način.

Nadam se da ćemo biti otvoreni za saradnju sa našim građanima 24 sata. Želimo da stvaramo nova radna mjesta i da se prestane sa zapošljavanjima po stranačkoj osnovi” – kazao je gospodin Jasmin Dlakić.

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.