Javna rasprava o budžetu, Nacrtu odluke o izvršenju budžeta i Nacrtu programa rada OV održat će se 18.01.2013.

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Građanima općine Visoko, općinskim vijećnicima, radnim tijelima Općinskog vijeća, izvršnim tijelima Općine, javnim preduzećima i javnim ustanovama, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim zainteresovanim licima, Općinsko vijeće Visoko oglašava i upućuje

JAVNI POZIV ZA JAVNU RASPRAVU O

1. NACRTU BUDŽETA OPĆINE VISOKO ZA 2013. GODINU,

2. NACRTU ODLUKE O IZVRŠENJU BUDŽETA OPĆINE VISOKO ZA 2013. GODINU,

3. NACRTU PROGRAMA RADA OPĆINSKOG VIJEĆA VISOKO ZA 2013. GODINU.

Općinsko vijeće Visoko je na 2. sjednici, održanoj 27.12.2012. godine, utvrdilo Nacrt budžeta općine Visoko za 2013. godinu, Nacrt odluke o izvršenju budžeta općine Visoko za 2013. godinu i Nacrt programa rada Općinskog vijeća Visoko za 2013. godinu, sa zaključkom da se o istim otvara javna rasprava u trajanju od 21 dan.

Javna rasprava o nacrtima dokumenata otvorena je do 18.1.2013. godine, sa napomenom da će se o istim održati završna javna rasprava u velikoj sali Općine Visoko.

Nacrti dokumenata objavljeni su na web stranici Općine Visoko: visoko.gov.ba.

Svi zainteresovani uvid u dokumente mogu izvršiti u Službi za poslove Općinskog vijeća i Općinskog načelnika i Službi za privredu, razvoj, budžet i finansije.

Visoko, 28.12.2012. godine

PREDSJEDAVAJUĆA

Općinskog vijeća Visoko

Mirela Mateša Bukva

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.