Jelena Karleuša oglasila se povodom navodne afere

Jelena Karleuša oglasila se nakon napisa srbijanskih medija o navodnoj aferi sa nogometnim bh. reprezentativcem Ognjenom Vranješom.

Srbijanska pjevačica na svom Facebook profilu napisala je sljedeće:

Mediji i ljudi koji su me sinhronizovano, dogovoreno i osmišljeno napali na Božić (?!?!), s namjerom da naude meni, mojoj djeci i porodici, od mene neka ne očekuju “Mir Božiji, Hristos se rodi. Mislim da sam bila jasna”, napisala je Karleuša, te dodala:

– Ljubomir Tozev, “novinar” Blica koji je potpisan ispod svih tekstova koji “udaraju” na moju porodicu, dugogodišnji dečko (ili djevojka) Sretena Radovića. Sreten Radović je jedan od direktora Blica i Nanogicina udarna pesnica protiv mene svih ovih godina. Protiv Blica i potpisnika tekstova, Ljubomira Tozeva, upravo su podnesene četiri krivične prijave. Sada će i njega, ako se ne bude odazivao pozivima, privoditi u Sud sa lisicama, kao Nikolu Rumenića. Ovde stavljam tačku, poručila je Karleuša, koja je i na Instagramu objavila sliku sa mužem Duškom Tošićem.

Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namjere… sve se to kad tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni posljednji put srećan Božić svima koji slave, napisala je pjevačica na Instagramu.

Vezani članci

Preminula Marina Tucaković

Visokoin.com

Danis Tanović objavio da ima koronu: ‘Iako sam dva puta vakcinisan, dobio sam Covid i osjećam se loše…’

VISOKOIN.COM

Mladalački dani Čolu vezuju za ovu svjetsku pjevačicu

Visokoin.com

Megan Fox u prozirnoj haljini privukla pažnju javnosti na dodjeli nagrada MTV-a

Visokoin.com

Večeras na Federalnoj televiziji nova serija ‘Stručni štab’. Autori su iz ekipe portala Šatro.info

Visokoin.com

Emina Jahović od ljubavi do rata sa bivšim mužem

VISOKOIN.COM