Još jedno priznanje za Udruženje “Damar omladine”

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Udruženje „Damar omladine“ obavještava sve građanke i građane Općine Visoko da je još jednom prepoznat i priznat rad našeg Udruženja.

Ovaj put priznanje je stiglo u obliku promocije našeg Udruženja u katalogu „DOBRE PRAKSE društveno odgovornog poslovanja“ koji je objavio Centar za promociju civilnog društva, a finansiran od strane USAID-a i Ambasade SAD-a.
Pravna lica koja su se našla u katalogu podjeljena su u dvije grupe i to: Kompanije i organizacije civilnog društva.
„DOBRE PRAKSE društveno odgovornog poslovanja“ obuhvatile su 41 kompaniju i 13 organizacija civilnog društva sa područja čitave BiH.

Moramo istaći da je od svih promovisanih organizacija Udruženje „Damar omladine“ jedino sa područja Općine Visoko te jedno od dva promovisana Udruženja sa područja čitavog ZE-Do kantona.

Ovo je samo još jedan podsticaj za naš veći angažman i još veće zalaganje za ostvarivanje naših ciljeva, a sve u svrhu postizanja bolje budućnosti.

Čitava publikacija je objavljena i online tako da je možete i preuzeti ovdje.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.