Kako izgleda prvi susret para nakon pet godina veze?

Ovu priču čini zanimljivom jest podatak da se par upoznao prije pet godina igrajući jednu računalnu igru zbog koje su postali najbolji virtualni prijatelji, a prije dvije godine su započeli i romantičnu vezu. Par je sada zaručen, prenosi Daily Mail.

Kratki video prikazuje mladog muškarca kako trči u zagrljaj svojoj voljenoj djevojci nakon što ju je prvi puta vidio, a u tekstu ispod mlada žena pod korisničkim imenom ‘Candynow’ objašnjava da živi u Teksasu, a njezin zaručnik u Tennesseeu te da njihova veza opstaje zahvaljujući Internet servisima poput Skypea, Myspacea i Facebooka.

Njihov emotivni susret privukao je pažnju mnogih na internetu te je od jutra prikupio 330.000 pregleda. Čini se da bi ta brojka mogla biti i puno veća, budući da je jedan talk show ponudio da im budu gosti i podijele svoju priču s gledateljima nacionalne televizije.

Par se još nije odlučio želi li to napraviti ili ne, zasad im je važnije njihovo vjenčanje koje pomno planiraju i za koje kažu da će biti tematsko- po uzoru na računalnu igru zbog koje su se upoznali.

(VisokoIN)