Kako procijeniti njegovo seksualno umijeće?

Većina žena prije prvog seksualnog odnosa s novim partnerom razmišlja o tome kako će se njihov izabranik pokazati u krevetu i da li će uspjeti ispuniti njihova očekivanja.

Hoće li izabranik ispuniti njihova očekivanja, pitanje je koje svakako zanima i dame koje imaju već iskustva. Pročitajte na osnovu čega bar djelomično možete predvidjeti seksualno umijeće muškarca.

Kako pleše?
Izađite s novim partnerom u noćni klub ili neko drugo mjesto gdje ćete moći plesati, i promatrajte njegove pokrete tijela. Ako vam se učini da su njegovi koraci lagani, sukladno ritmom i uklopljeni sa vašima, najvjerovatnije je da će istu dozu sigurnosti pokazati i u spavaćoj sobi. Ako, s druge strane, neprestano gazite stopala jedno drugom, i nikako se ne možete uskladiti, to povećava mogućnost da nećete predstavljati dobar spoj.

Kako govori?
Glas, ritam i način izgovora osobe također su veoma važni. Muškarac koji govori previše brzo i nerazumljivo je manje poželjan od onoga koji se izražava odmjereno i zvuči odlučno, jer će ovaj drugi isti ritam i energiju najvjerojatnije pokazati i u krevetu. Žene obično privlače muškarci “bez dlake na jeziku”, jer njihovu samouvjerenost povezuju s bogatim seksualnim iskustvom, ali napominjemo da takav nastup može biti samo maska, prenosi Broj1.hr.

Kako se ljubi?
Prvi poljubac obično označava početak veze i predstavlja osnovu za sve što će se u budućnosti dešavati između dvoje ljudi. Neki vjeruju u tvrdnju “kako se ljubiš, tako i vodiš ljubav”, pa tako analiziranjem poljubaca vašeg partnera možete formirati predodžbu o njegovom ponašanju u ljubavnom činu. Prilikom francuskog poljupca vidi se ko je vođa, a ko radije preuzima ulogu sljedbenika. Također možete utvrditi koliko je muškarac temperamentan i da li mu je bitna predigra.

(VisokoIN)