Kako ženu dovesti do vrhunskih užitaka

Kako zadovoljiti partnericu u krevetu i koje greške muškarci najčešće rade, napisala je Jana Snow za Lovepanky. Iako je seks povezan s fizičkim osjetima i užicima, neće biti dobar ako vam nije u mislima i ne osjećate se senzualno i poželjno. To je pravilo još važnije za žene nego za muškarce.

Krenite polako

Prva prepreka je što većina muškaraca uvijek žuri i zaboravlja na predigru. Što dulje čekate s glavnom igrom, ona će se više uzbuditi i vrhunac će biti bolji za oboje. Zar to nije vrijedno truda? Produljite li vrijeme predigre, mentalno i fizički ćete biti spremniji za seks i užitke koje donosi.

Emocionalna veza

Da bi zaista uživale u seksu, žene moraju osjećati emocionalnu vezu s partnerom. To ne znači da je seks za jednu noć loš, ali u vezi je važno da se partnerica osjeća voljeno. Ne morate pjevati ljubavne pjesme i skidati joj zvijezde s neba, ali poljupci i nježnosti odvest će vas u pravom smjeru.

Fizička veza

Da bi seks bio dobar, oba se partnera moraju dobro osjećati i na fizičkom nivou. Niti jedno ne može uživati u seksu ako se osjeća neugodno u nekoj pozi, već trebate biti sinkronizirani.

Raznolikost

Bez obzira koliko strastveno doživljavate određenu vrstu seksa, sve s vremenom dosadi. Stoga je poželjno da kombinirate različite igrice i zabavu. Djevojke ne pomišljaju baš uvijek samo na seks kad su u krevetu pa ponekad dan začinite s malo maženja i igre te obične zabave uz razgovor.

Pripremite atmosferu

Za dobar seks ponekad se treba se malo više potruditi. Priredite ugodnu i opuštajuću atmosferu pa primjerice kupite ulje za masažu i masirajte jedno drugo uz laganu glazbu i svijeće. Bit ćete opušteni i uzbuđeni, a ujedno ćete produljiti predigru. Osim masaže ima i drugih načina poput SMS poruka za vrijeme dana koje će vas uzbuditi prije nego se nađete i osigurati strastveni seks.

Samopouzdanje

Jedna od najvažnijih stvari u seksu ženama je samopouzdanje. Kad je u krevetu, moraju se osjećati seksi i atraktivno. Zato se preporuča da joj udijelite koji kompliment o tijelu i izgledu jer će to ojačati njezino samopouzdanje.

Poludite zajedno

I djevojke imaju maštu. Ostvarite neke zajedničke maštarije za početak, prepustite se maštanju i potičite ju da se oslobodi. Oboje ćete više uživati kad otkrijete koje fantazije više pale.

Vruće tačke

Često muškarci zaboravljaju da postoji više erogenih zona na ženskom tijelu. Uglavnom su fokusirani na grudi i vaginu, ali ako želite da ona osjeti pravo uzbuđenje, nemojte se ograničivati. Istražujte malo i otkrijte njene ‘slabe’ tačke.

Zadovoljite ju do kraja

Ženi je jednako važno da doživi vrhunac kao i muškarcu. Ovo cijelu priču vraća na početak pa se prisjetite predigre i da treba ići polako. Nemojte se zaigrati i svršiti prije nje. Možete probati stići do kraja i zajedno, ali se nemojte nervirati ako ne uspijete jer za to treba prakse i strpljenja.

Dobar seks završava emocijama

Nakon kulminacije dolazi rasplet, a on je ženama jednako važan. Stoga se mazite i pokažite joj da je seks više od zadovoljavanja vaših potreba.

(VisokoIN)