Kakve seksi tajne skrivaju mobiteli?

Današnja razvijena tehnologija mnogima je obogatila seksualne živote. Malo ko danas nema seksi video snimke na mobitelima i računalima. Tačnije, takve sadržaje na mobitelima ima više od četvrtine ispitanika koji su sudjelovali u velikom britanskom istraživanju, piše Newslite.tv. Na snimkama se uglavnom nalaze njihovi partneri ili partnerice.

Istraživanjem je također otkriveno da su oni koji imaju takve snimke sočne sadržaje dijelili s prijateljima. Točnije, to je učinilo 34 posto od njih 2000 koliko ih je sudjelovalo u istraživanju. Oni koji nisu dijelili seksi snimke i fotografije nisu ih ni dobro sakrili. Naime, kod većine ispitanika takvi sadržaji nisu sakriveni nikakvim lozinkama. Zanimljiv je podatak i da više od 10 posto ispitanika na mobitelima ima i seksi snimke bivših partnera ili partnerica.

‘Iskreno, i nas su iznenadila ova otkrića. Posebno nismo očekivali da ljudi u svojim mobitelima čuvaju snimke bivših ljubavi. To se zasigurno ne bi svidjelo njihovim trenutnim partnerima. Čini nam se da je problematično što se takvi sadržaji dijele među prijateljima, za takvo ponašanje bi ipak trebao pristanak osobe koja je na snimci’, istaknuo je glasnogovornik tvrtke GoodMobilePhones.co.uk, koja je i provela ovo neobično istraživanje.

(VisokoIN)