Kakvo nas vrijeme očekuje u BiH?

U jutarnjim satima slaba kiša je moguća ponegdje u centralnim dijelovima. Tokom dana, padavine se očekuju i u ostatku zemlje. Na planinama i sa slabim snijegom. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu do 9, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu do 16 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana povremeno i sa slabom kišom. Jutarnja temperatura oko 2, a najviša dnevna oko 13 stupnjeva.

U srijedu se prognozira umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne u Bosni lokalno su mogući i slabi pljuskovi. Jutarnja temperatura od 2 do 6, na jugu do 9, a najviša dnevna temperatura od 10 do 16, na jugu i sjeveru zemlje do 19 stupnjeva.

U četvrtak će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne ili večernjim satima se očekuje kiša. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a najvša dnevna od 13 do 20 stupnjeva.

U petak se prognozira pretežno oblačno vrijeme sa kišom, a u planinskim dijelovima sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 9, a najviša dnevna od 4 do 10, na jugu do 15 stupnjeva.

Vezani članci

U izraelskim napadima na pojas Gaze poginulo 145 Palestinaca

VISOKOIN.COM

Obustavljen saobraćaj na dionici Žepče – Maglaj zbog nesreće

VISOKOIN.COM

Bimal preuzima većinski vlasnički udio u fabrici Bečejka

VISOKOIN.COM

Sječa direktora u UniCredit banci: Prvi veliki potez novog šefa, poznato i ko će voditi tržište BiH

VISOKOIN.COM

U većem dijelu BiH saobraća se po mokrom ili vlažnom kolovozu

VISOKOIN.COM

Odzvonilo gužvama i šalterima: UIO BiH počinje izdavati digitalni potpis

VISOKOIN.COM