-6.5 C
Visoko
22. Januara 2022.

Kćerka Zdravka Čolića sve više privlači pažnju izazovnim fotkama

Kćerka jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora, Zdravka Čolića i njegove supruge Aleksandre, 19-godišnja Una u posljednje vrijeme sve više plijeni pažnju javnosti svojim provokativnim izdanjima i fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Jedna od posljednjih fotografija koju je podijelila s gotovo 30 hiljada pratilaca nije bila ništa drugačija, a Una na njoj pozira u haljini leopard-uzorka s dubokim dekolteom, piše “Dnevnik.hr”.

Osim fotografija na kojima pozira u seksi pozama i ističe svoje atribute, Una često objavljuje fotografije iz izlazaka i druženja s prijateljicama, a sudeći prema objavljenom sadržaju njeno srce zasad ipak još niko nije osvojio.

“Ljepotica božja”, “Prelijepa si, Una”, “Kako ste lijepi, kao sunce”, “Ljepotica si, Unice”, “Slike za medalju”, “Lijepa Čolina kći”, “Prava ljepotica, imaš i na koga biti”, “Slatka si”, “Ti si prelijepi anđeo”, neki su od komplimenata koje je dobila u komentarima.

Čolić se 2001. godine vjenčao sa suprugom Aleksandrom, a par osim Une ima i mlađu kćerku Laru kojoj je 14 godina.

Mediji u Srbiji prenose i da Una voli izlaske u luksuznim beogradskim restoranima, kao i putovanja tokom kojih odsjeda u skupim hotelima.

Navodno je pohađala i privatnu gimnaziju na Košutnjaku, koju je njen otac platio oko 50 hiljada eura, a dok nije posjedovala vozačku dozvolu, imala je privatnog vozača.

Unesite komentar