Koja je najčešća ženska seksi fantazija?

Žene detektiraju seksi podražaje poput savršenog stroja u kojem složno surađuju mozak i tijelo. Svaka maštarija i fizička aktivnost rezultat su tog uigranog para koji imaju zajednički cilj – vrhunski užitak

Jeste li znali da kada žena doživljava vrhunac, mozak privremeno ‘zatitra’, kao kad gasite kompjutor? Dio mozga koji je povezan s osjećajima straha i potištenosti postane neaktivan, tvrdi nizozemski neurolog dr. Gert Holstege.

… je najčešća ženska fantazija potpuna predanost muškarcu? Mnoga istraživanja pokazuju da žene priželjkuju da muškarac uzme stvari u svoje ruke kako bi se oslobodile konstantnog pritiska da ga moraju zadovoljiti.

… možete doživjeti orgazam u snu… a da se toga ne sjećate?

… žene češće seksualno maštaju o muškarcu kojeg poznaju nego o nekom nepoznatom (ma koliko bio zgodan)? Dok se muškarci mogu uzbuditi kada vide zgodnu djevojku na cesti, ženama je za erotsku inspiraciju potreban emocionalan kontekst.

… žensko tijelo može biti spremno na seks prije mozga? Istraživanja tvrde kako žene mogu pokazati tjelesne znakove uzbuđenja, a da uopće nisu svjesne da su uzbuđene. Drugim riječima, da biste bili spremni za akciju trebate biti mentalno spremni.

(VisokoIN)