Kristen od srama ne dolazi na premijeru svog filma

Glumica je odlučila zaobići londonsku premijeru filma ‘On The Road’ jer joj je previše neugodno pojaviti se pred publikom.

Preljubnički skandal koji već sedmicama potresa žućkasti svijet, a prije kojeg se Kristen Stewart namjeravala pojaviti na londonskoj premijeri filma ‘On The Road’ snimljenog po istoimenom kultnom romanu Jacka Kerouaca.

‘Kristen neće prošetati crvenim tepihom povodom premijere filma ‘On The Road’ – previše joj je neugodno pokazati se pred očima javnosti’, rekao je za RadarOnline izvor blizak posramljenoj glumici.

Dodatni razlog zaobilaska premijere je i činjenica da je svoj dolazak na crveni tepih potvrdio Tom Sturridge, inače bliski prijatelj Roberta Pattinsona.

‘Nakon svega što se dogodilo, reklo i napisalo o njenom varanju Roberta Pattinsona, osjeća se jako postiđeno. Također, ne može zamisliti da stoji na crvenom tepihu uz Robovog bliskog prijatelja Toma Sturridgea’, dodao je isti izvor.

‘Uza sve to, Kristen je jako ponosna na svoju ulogu u filmu koji joj je pomogao da odraste te ne želi da njeno pojavljivanje na crvenom tepihu zasjeni sam film’, dodao je dobro obaviješteni izvor.

(VisokoIN)