Lijepa Sunčica iz Sarajeva favoritkinja za Miss Kanade

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Na službenom profilu izbora za Miss World Canada, Sunčica je istaknula kako sa sobom uvijek nosi dio Sarajeva, i da je baš to sjećanje tjera da ide dalje i daje joj polet u želji da promijeni svijet. Prema nekim internetskim anketama nova Miss Kanade mogla bi biti Sunčica Anđić (24).

Sunčica je rođena u Sarajevu, ali odselila se za vrijeme rata. U Kanadu se preselila 1998. godine i trenutno živi u Vancouveru. Na službenom profilu izbora za Miss World Canada, Sunčica je istaknula kako sa sobom uvijek nosi dio Sarajeva, i da je baš to sjećanje tjera da ide dalje i daje joj polet u želji da promijeni svijet.

Lijepa Sunčica srpskom Blicu je ispričala kako se uopće prijavila na izbor.

– Prijavila sam se još u julu prošle godine. Bilo je potrebno proći čitavu proceduru, od intervjua do fotografiranja. Odlučila sam se prijaviti za Miss Kanade nakon što sam saznala da ne ocjenjuju samo vanjsku ljepotu, već žiri zanima i ono što nosite u sebi. Unutarnja ljepota je moj adut – kazala je Sunčica koja nije opterečena pobjedom.

U službenom videu izbora za Miss, kojim se predstavlja javnosti, Sunčica je istaknula da se prijavila jer želi pomoći djeci da pronađu vjeru u bolju budućnost.

(VisokoIN)

Više vijesti