Lista zahtjeva: Ina traži vatromet i šampanjac iz Venecije

Koncert koji će Ina (Inna), jedna od trenutno najpopularnijih svjetskih pjevačica, održati u sarajevskoj Zetri 28. aprila izazvao je veliki interes u BiH, ali i susjednim zemljama. Kako ističu uposlenici agencije “Ed Booking”, koja organizira ovaj spektakl, potražnja za ulaznicama premašuje sva njihova očekivanja.

– Kontingent ulaznica od 17 KM razgrabljen je za svega nekoliko sati, a nedavno smo u prodaju pustili i limitiranu seriju karata po cijeni od 25 KM. S obzirom na veliku potražnju, uskoro će i taj dio ulaznica biti rasprodat, stoga svim zainteresiranim savjetujem da požure s kupovinom, jer će u prodaji ostati još samo ulaznice od 35 KM.

Karte se mogu nabaviti na prodajnim mjestima u Sarajevu, Mostaru, Banjoj Luci i Zenici, odnosno putem portala kupikartu.ba. Raduje nas što dolazak u Zetru najavljuju Inini fanovi iz cijele BiH, ali i susjednih zemalja – govori Edin Dinarević, direktor agencije “Ed Booking”.

Osim slavne rumunske pjevačice, iste večeri nastupit će i poznati DJ Tom Novy kao i domaći DJ-evi Regga E.D., El Mano b2b Lik Jay, Ari Hughes i Pete Dux. Što se Ine tiče, organizatori otkrivaju da im je njen menadžment poslao neobičnu listu zahtjeva.

– Ina zahtijeva da, prije samog nastupa, ispred Zetre upriličimo vatromet. Zatim je tražila i tri “mercedesa” sa zatamnjenim staklima kao i jednu specijalnu vrstu šampanjca koji se može kupiti samo u Veneciji. Taj šampanjac se, nažalost, ne može naručiti putem pošte, već će neko iz naše agencije morati otići po njega u italijanski grad – kaže Dinarević.

(VisokoIN)