Luksuzni lanac hotela iz Katara traži radnike iz BiH

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Regruteri luksuznog lanaca hotela Starwood (St Regis, Sheraton, Westin) iz Katara dolaze krajem listopada u Bosnu i Hercegovnu, gdje će obaviti intervju sa kandidatima za 20 otvorenih radnih mjesta.

Otvorene su pozicije za konobara, pomoćnika konobara, šankera, hostesa, recepcionera, oficira za odnose sa gostima, lobby ambasadora, sobara i mnoge druge, navodi Avaz.

Prijave su moguće preko partnerske kompanije Kouzon BiH sa sjedištem u Banjoj Luci, a ističe se da svjetski renomirani hotel osigurava osim mjesečnih primanja (iznos prema poziciji): bakšiš, vizu i troškove avionske karte, smještaj, obroke tijekom radnog vremena, prijevoz od kuće do posla, zdravstveno osiguranje, plaćen godišnji odmor (21 dan), visokokvalitetne treninge i mogućnost za napredovanje.

Svaki kandidat koji uspješno prođe intervju i bude zaposlen imat će privilegiju raditi u takvom radnom okruženju koji je na visokom profesionalnom nivou i svakako, svi oni koji prođu radno iskustvo od dvije godine u luksuznom hotelu, imat će daleko veće šanse da se zaposle u najluksuznijim firmama širom svijeta, piše Avaz.

Prosjek plaća zavisi od pozicije i kreću se od 300 do 500 eura, na koju se dodaje napojnica i naknada za uslugu .

Prijave mogu poslati svi u starosti od 18 do 35 godina na e-mail adresu bih@kouzon.com.mk, a više informacija možete dobiti od partnerske kompanije Kouzon BiH na br telefona +387 66 533 030.

Više vijesti