Male tajne seksa na brzaka

Jedan od boljih načina da ‘začinite’ vaš seksualni život je brzinski seks na neuobičajenom mjestu u neočekivano vrijeme.

A evo što pritom trebate imati na umu…

Nema vremena za predigru i zato…
Sigurno postoji nešto što vas odmah napali. Možda neka vaša maštarija, možda masturbiranje, a možda će biti dovoljno da prekrižite noge i stiskate mišiće (Kegelove vježbe)… Kod seksa na brzinu nema vremena za predigru i zato se morate potruditi da budete spremni, savjetuju na stranici howaboutwe.com.

Ne zamarajte se sitnicama
Niste planirali seks i možda nemate obrijane noge i nosite nimalo seksi donje rublje, ali koga briga?! Ovo nije trenutak da se zamarate time. Kada je seks u pitanju muškarci se ne zamaraju sitnicama, nemojte ni vi.

Tajming je ipak važan
Nemojte se upuštati u seks na brzaka ako negdje kasnite. Najbolje je to napraviti u neko vrijeme kada obično to ne radite. Istraživanja su pokazala da su muškarci i žene u poslijepodnevnim satima najnapaljeniji. Jutra su također dobra, ali ako ste se probudili na vrijeme i nećete zakasniti na posao.

Na neočekivanom mjestu
Obavite to na mjestu gdje to inače ne radite. U kupaonici s nogu, naprimjer, ili na hodniku ili u automobilu…

Ne skidajte svu odjeću
Kod seksa na brzaka nije bitno da budete potpuno goli, piše Hot. Važno je da strateška mjesta budu dostupna.

Zauzmite pravu pozu
Obavite to s nogu. Tako je najjednostavnije. Prislonite se rukama na stolicu ili zid. Najbolja varijanta je da je muškarac iza. Čak i ako žena ne doživi orgazam, jer je bilo prebrzo, to će vam biti totalno seksi iskustvo.

(VisokoIN)