Male tajne velikih zavodnica

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Ukoliko imate nekog muškarca koji vam se sviđa, ovo je nekoliko savjeta koje, ukoliko poslušate, nikada se neće odvojiti od vas. Predstavljamo male tajne velikih zavodnica.

Svoja i ničija

Svi se trudimo da se prikažemo u najboljem mogućem svjetlu, ali postoji granica između početnog dodvoravanja i lažnog predstavljanja. Nemojte da glumite, jer takve su laži kratkoga vijeka.

Pogled sve otkriva

Trenutak kada mu uhvatite pogled veoma je važan. U tom kratkom trenutku reći ćete stvari koje je nemoguće iskazati riječima.

Očarajte ga osmijehom

Osmijeh je jedno od ženinih najmoćnijih oružja koje može rastopiti i najhladnijeg muškarca. Tako ćete mu pokazati da ste prijateljski raspoloženi i zainteresovani za njega.

Humor je afrodizijak

Muškarce ništa ne obara s nogu kao djevojka koja ima smisla za humor. Ovo je izuzetno djelotvoran način zavođenja, a humor je pokazatelj inteligencije što je pravi mamac za muškarce.

Potreba

U iskonskoj podjeli, muškarac je zaštitnik. Zato budite dama u nevolji. Nikako slabić i žena koje ne umije da se snađe, samo takoreći “posrnuli hrabri vitez”.TOP VIJESTI

Više vijesti