MELIK group pomaže rad Javne kuhinje u Visokom

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Udruženje „Mladi Volonteri“ se javno zahvaljuje kompaniji MELIK group d.o.o. Visoko na donaciji za Javnu kuhinju Visoko.

Navedena kompanija je obezbjedila hljeb za korisnike Javne kuhinje tokom mjeseca Ramazana te donaciju u mesu za pripremu obroka.

Protuvrijednost donacije je oko 2.000 KM te će ista uveliko olakšati pripremu obroka za sve korisnike tokom mjeseca Ramazana.

Ovim putem se, također, zahvaljujemo i Zadruzi „BIOS“ Visoko, koja nas nije zaboravila ni ovaj mjesec i donirala povrće za obroke. BIOS je partner Javne kuhinje od njenog otvaranja te nam svaki mjesec donira povrće u protuvrijednosti od 300,00KM.

Iskreno se nadamo da će se i ostali privredni subjekti iz Visokog povesti primjerom navedenih kompanija te da će se priključiti donaciji u proizvodima za pripremu obroka za korisnike Javne kuhinje.
Ovim putem se, još jednom, javno zahvaljujemo ovim kompanijama kao i svim našim partnerima.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.