Melvin Ahmetović novi sekretar NK Bosna

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Na sastanku UO NK Bosna Visoko donesena je odluka da novi sekretar NK Bosna Visoko bude gospodin Melvin Ahmetović.

Melvin Ahmetović je veliki simpatizer visočkog kluba i imenovan je u UO NK Bosna na zadnjoj Skupštini kluba koja je održana 10.01.2017. godine. UO NK Bosna Visoko se odlučio za Melvina isključivo radi njegovih referenci koje posjeduje, a to su prije svega kontaktne, komunikativne i pregovačke sposobnosti, a svoje radno iskustvo je stekao na poslovima kao što su pomoćni trener Juventus Soccer Camp, Sarajevo (Bosna i Hercegovina) – asistiranje profesionalnim trenerima tokom treninga – organizacija i priprema dnevnih aktivnosti, PR i marketing menadžer Birr Group – FC Juventus, Sarajevo (Bosna i Hercegovina) – Komunikacija sa medijima – Promocija/Marketing – Organizovanje nogometnih kampova za djecu širom ex-Yu (BiH, Hrvatska, Crna Gora, Kosovo, Slovenija) i odlično se koristi engleskim i italijanskim jezikom.

Pored svega navedenog, kao sekretar kluba će u narednom periodu poboljšati rad kako u seniorskom timu tako i u omladinskim selekcijama na web stranici, facebook stranici, twitteru i instagramu, kako bi svi navijači bili redovno obaviješteni o aktivnostima u klubu.

UO NK Bosna Visoko želi mnogo sreće Melvinu u narednom periodu.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.