Memić: Organizujemo proteste, vrijeme je da se pozicionirate jeste li na strani pravde ili niste. Vidjet ćemo ko će izdržati ovaj režim ili građani!

– Do sada smo organizovali devetnaest mirnih protesta i pripremamo dvadeseti protest, pa ćemo vidjeti hoće li biti mirni. Devetnaest puta smo izlazili mirno da dokažemo da postoji korupcija u pravosuđu. Jučer je Kolić rekao da Muriz Memić laže i iznosi neistinu. Ja mislim da si ti Koliću jedan veliki nečovjek. Nadaj se Koliću zbog svog kafanskog prijatelja Seada Kreštalice da se ovo neće riješiti kao ubistvo.
Tačan datum protesta objavit ćemo na stranici, oni će uskoro biti jer moram ozbiljno poraditi na ovim protestima. Ja ne mogu više izlaziti na ulicu i prositi. Morate odlučiti sami za sebe na čijoj ste strani, jeste li na strani istine i pravde, ako jeste stat ćete uz mene kad god vas pozovem. Ako ste na strani ubica i saučesnika onda i nemojte biti uz nas. Svi sve znate, živite ovdje kao i ja i vidite šta se radi. Ako se ne riješe pravno slučajevi Dragičević i Memić neće se više nikada ništa u ovoj državi riješiti.
Kako da vjerujem predsjedniku Suda BiH ili bivšem ministru sigurnosti Mektiću ili direktoru OSA-e Mehmedagiću kada oni svi zajedno sjede i druže se sa Dalidom Burzić. Kako da vjerujem Sabini Sarajliji kada je Burzić postavila na mjesto glavne tužiteljice, a Kreštalicu za zamjenika. Kako da vjerujem Bakiru Izetbegoviću kada je Asim snimljen kako namješta glasove za poslove, a Bakir kaže kako je to dobar čovjek jer je ranjavan, a meni Bakir neće da se izjasni, a dobro zna o čemu se radi.

Vezani članci

Sud BiH odbio žalbu Tužilaštva: Alisa Ramić i ostali branit će se sa slobode

VISOKOIN.COM

Google i Facebook traže od zaposlenih da se vakcinišu

VISOKOIN.COM

Punica s Pelješkog mosta: Ja sam stvarno rekla da ću se baciti

Visokoin.com

Zašto je HDZ BiH prešutio Inzkovu zabranu veličanja ratnih zločinaca?

Visokoin.com

NADOMAK VELIKE POBJEDE ZA RADNIČKU KLASU Sanders: Doba kada milijarderi nisu plaćali poreze konačno će se okončati

Visokoin.com

NI BIJES PORODICE JE NIJE SPRIJEČILA Izraelka je dala bubreg malom Palestincu iz Gaze i tako mu spasila život

Visokoin.com