da block

Mentalno bolesna djevojka iskasapila svog djeda

da block

Djevojka B.R /30/ iz Priboja kod Lopara, ubila je nožem svog djeda M.R. /84/, saznaje Srna nezvanično.

Portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Aleksandra Simojlović rekla je Srni da je djevojka je najprije, oko 16.00 sati, telefonom prijavila policiji u Loparama da je njen otac ubio svog oca, njenog djeda, ali je policija, po izlasku na lice mjesta, utvrdila lažne navode prijave.

“Ustanovljeno je da je počinilac ovog krivičnog djela teškog ubistva zapravo djevojka”, rekla je Simojlovićeva i dodala da se ubistvo dogodilo u porodičnoj kući.

Portparol Centra je dodala da je policija na uviđaju izuzela nekoliko predmeta koji se dovode u vezu sa ubistvom – nož i još neke predmeta, ne precizirajući koje.

Simojlovićeva je navela da je tridesetogodišnja B.R. duševni bolesnik koji se već nekoliko godina liječi.

“Tačan uzrok smrti nesrećnog starca biće poznat nakon obdukcije”, rekla je Simojlovićeva i dodala da je B.R. lišena slobode te da protiv nje slijedi izvještaj Okružnom tužilaštvu Bijeljina zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo.

Loparska policija je na lice mjesta izašla sa dežurnim tužiocem, a tijelo ubijenog prevezeno je na Patologiju bijeljinske bolnice gdje će sutra biti obavljena obdukcija.

(VisokoIN/Srna)